Indmeldelse og udmeldelse

 

 

En indmeldelse af en elev på Sankt Ansgars Skole begynder med en mail til vores skolesekretær, Kristina Murphy på sekretaer@ansgarsskole.dk.

 

Herefter vil du/I blive inviteret til en samtale med skoleleder Malene, hvor jeres og skolens forventninger til skolestart- og liv drøftes. I får mulighed for at se skolen og dens faciliteter, til at stille spørgsmål og høre meget mere om skolen, dens værdigrundlag, pædagogiske og didaktiske tilgange og hverdagen her i hjertet af Nørrebro.

 

Er I interesserede i at få jeres barn skrevet op til at begynde i 0. klasse i et kommende skoleår, tager vi imod indmeldelser, fra barnet er født. Vi optager også løbende elever på senere klassetrin.

 

I er naturligvis også meget velkomne til at kontakte skolen med spørgsmål forud for en eventuel samtale. Brug også her mailadressen sekretaer@ansgarsskole.dk

 

Ønsker du at udmelde dit barn skal det ske skriftligt til skolelederen og der er en måneds opsigelse. Ved evt. udmeldelse er det vigtigt at være i dialog med klasselæreren der sammen med jer tilrettelægger afslutningen på skoleforløbet. 

Priser

Skolepenge kr. 1500,- pr. måned i 11 måneder for 1. barn.

2. barn kr. 1200,-.

3. barn kr. 900,-.

4. barn er gratis.

Morgenåbent kr. 150,- pr. måned.

 

 

Tilmelding til betalingsservice

Betaling af skolepenge kan gøres via betalingsservice.

Betalingsservice online tilmelding